ParamedikAnne İnstagramda yekta bebe diye bi sayfa var Bebek odası baya uygun fiyata oraya bakabilirsin
Mine ParamedikAnne sayfayı takip ediyorum yatağı ordan alacağım da oda yapmayacağım sadece dolap alacağım 😇
BrcKzlaslan Mine bende Yekta bebeden beşik aldım . Ama dolap soruyorsan küçük bisey olsun istiyorsan evidea.com diye bir site var hemde çok uygun ben 4 kapılı bebek için aldım 200 tl 😊
BrcKzlaslan Mine ayakkabılık aldım ünite aldım dolap aldım birçok malzeme daha aldım ufak tefek memnunum 🙂
Handeaslan39 Mine ya canım alışveriş yapıyoruz ama genel olarak ev eşyaları mutfak bir sürü seyler satılıyor var mı bilmiyorum ama bir bak canım
Mine 1prensesannesi bende düşünmüştüm hem görüp almak daha iyi diye bulunduğumuz yer çok küçük kısıtlı Doğu görevindeyiz 😕
1prensesannesi Mine anladım canim sende haklısın güvenilir siteler de var şimdi zaten çoğu alışverişler ordan yapılıyor ben pek yapmadığım için bilmiyorum
Mine 1prensesannesi bende pek internet alışverişi kullanmazdım ama buraya gelince mecburen seçenek internet alışverişi oldu🙄