YigitPoyrazMomm 26+5🐣 Sağlıkla gel minik adamım🩵🧸 Yavas yavaş 2 trimester elveda deme zamanı yaklaşıyor zaman çok hızlısın👼 Sizler şafak kaç kızlar🐣💝
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak sağlıkla gelsin minikler canım çok şükür elhamdülillah bu günleri görmek nasip oldu🙏🙏❤💐
minikmucizeemaak YigitPoyrazMomm Çok şükür canım, sağlıkla kavuşup sağlıklı büyütmek nasip olsun inşAllah 🥲🤲🏻🫶🏼
YigitPoyrazMomm Minikkush9496 yaa minosum benim sağlıkla gelsin yerim daha minak o ah o zamanları ben özlüyorum biliyor musun simd yerinde duramayan bir ogluşum olacak Allahin iziniyle gece gündüz uyutmuyor kurban oldum😂💐 merak etme zaman çok hızlı geçti günlerde gelecek ama bana mi hızlı anlamadım gerçekten 99 dan sonra ne bilim çok güzel ve hizli geçmeye başladi😢
Minikkush9496 YigitPoyrazMomm amin inşallah çok sağol canım ben çok kötü geçiriyorum ya ilk 3 ayı belkide onun için zaman geçmek bilmiyor🤦🏻♀️
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak amin inşallah canım benim rabbim evlatlarımızı peygamber efendimizin sünnet-i ile büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏😢
YigitPoyrazMomm Minikkush9496 evet ilk 3 ay çok zorlu geçiyor sonra geçince daha güzel dönemleri başlıyor az kaldı 14 15 hafta da rahatlarsın inşallah canim😊🙏