Aysem2 Adetine henüz 1 hafta var ama sürekli halsizlik uyku hali var üzerimde aynı zamanda midemde çok hasssalştı bu durumu yaşayan var mı kızlar
karanmom Aysem2 ben hamile kaldığımda 3 ay yataktan cikmadim birşey yiyemedim aşırı kötüydüm , inşallah gebeliktir💗
Anneadayiii__ Aysem2 bi de adet olacakmışsın gibi ağrılar sızılar da oluyor benim adetim geçildikten bir kaç gün sonra belli oldu
Aysem2 Anneadayiii__ böyle bazı kokulara karşı midem kasılıyor gibi okuyor hafifte kusacakmışkm gibi ama hiç kusmadım
Aysem2 karanmom inşallah canım 💖 Bakalım henüz bir hafta var adetime olmadı erken gebelik testi alayım
karanmom Aysem2 bencede deneyin adete iki gün kala sabırsızdim yaptım erken gebelik testi silik çıktı sonra beta 46 ile öğrendim
Anneadayiii__ Aysem2 erken gebelik testi var ya onlardan al normal testlerden alma bende erken gebelik testinde öğrendim sabah ilk idrarınla dene Allah gönlüne göre versin
Aysem2 Anneadayiii__ tamam canım baktım evde bir tane var erken gebelik testi freely markasının sabah denerim ama henüz bir hafta var sence çıkar mı
Anneadayiii__ Aysem2 çıkar erken gebelik testi 10 gün öncesinden falan belli ediyor ama ben devamlı test alıp bitirdiğim için reglimin bir kaç gün gecikmesini bekledim
karanmom Aysem2 kuzum bence bekle belki vardır , ama sen erken yaptın diye idrarda çıkmaz üzülürsün stres olursun💗
karanmom Aysem2 sabırla bekle adetin bir kaç gün geçsin, seninde Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰
Anneadayiii__ Aysem2 adettin bir ya da iki gün gecikince yap ama yine erken gebelik testi ile yap normal ile çıkmaz ama bence hamilesin