yagmuraktas Kızlar merhaba, bazen sarı bazen beyaz akıntım oluyor bir kez idrarımda çok az bir enfeksiyon çıktı ama doktorum çok önemsemedi, enfeksiyona ya da mantara dair hiçbir belirtim şikayetim yok neden olabilir? Normal mi bu akıntılar
Ezgikrgz yagmuraktas Aynı durum bende de var hamileliğin başından beri yaşıyorum çok rahatsız edici doktora sordum çok normal dedi gün içinde 2 3 kere mutlaka çamaşır değiştiriyorum ancak o şekilde . Doktorunuzun da bilgisi varmış zaten bir problem olsaydı yüksek enfeksiyon vs bilgi verirdi içiniz rahat olsun 🙏🏻🌸
nefessmommm yagmuraktas ilk aylarda ve son aylarda akıntının arttığını söylemişti doktorum enfeksiyon yoksa korkma. Hatta son aylarda sümüksü oluyor 😐
yagmuraktas iremcansin benim de uzun zamandır devam ediyor bu akıntılar ama dediğim gibi bi şikayetim yok 26. Haftadayım ben de
Sonbahargeldi Beyaz akıntı normal olarak sağlıklı gebelik olduğuna işaret ama diğer renkli akıntıları araştırmanızı tavsiye ederim
Zeynoym 27 deyim baştan beri akıntım var sürekli çamaşır değiştiriyorum çok pis hissediyorum yoksa. günlük ped doktor istemiyor bıktım bu akıntıdan 😅
yagmuraktas Zeynoym aynen ben de aynı şekilde hissediyorum gördükçe de endişe ediyordum ama içim rahatladı herkeste oluyormuş🙏🏼❤️
Mebus yagmuraktas benden de sarı akıntı geliyordu doktora söyledim enfeksiyon olsa koku olurda falan dedi sonra bu akıntı dahil kendimi yorduğum zamanlarda karnıma ağrılar kaşınmalar giriyordu tekrar doktora gittim idrar kültürü verdim idrarda e.coli diye bi bakteri üremiş antibiyotik kullandım. Aksatmaya gelmez enfeksiyon ilerlerse böbreğe bebeğe zarar verir Allah korusun o yüzden ben özel hastaneye gidip direk vermiştim yani idrar kültürü. İdrar tahlili versem belki çıkmayacaktı. Sonra sarı akıntımda geçti
yagmuraktas Mebus çok geçmiş olsun ben de tekrar doktoruma danışayım teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🙏🏼