busraayksll Fatma_21_03 çocuk için emzirme yastığı aldım onu kullanıyorum bacak arasına ama ayaga kalkınca yine ayni
Sym_nr happy-26 bende 14 haftalığım henüz ama 2 gündür geçmeyen bir bacak ağrım var sol diz kapağım ve üst kısmında ne yaptınız ağrılarınız geçti mi
Devaamine Magnezyum ilacı kullanıyormusun benimde aşırı ağrılarım vardı geceleri uyuyamıyordum doktorum devit3 ve magnezyum verdi şimdi iyiyim çok şükür
busraayksll Devaamine kullanıyorum Aslında ama arada aksatiyorum magnezyum benim en çok uyusmalarima iyi geldi bu bacak ağrısı ayakta durmaktan mi acaba diyorum çok çabuk yoruluyorum
Devaamine Dert bir değil ki kusması bitiyor bel ağrısı başlıyor o bitiyor kraplar başlıyor miğde yanmasını hiç söylemiyorum zaten o tam bı felaket bı dogursakta rahatlasak 🥴
34Meltem12 busraayksll Ben magnezyum kullanırken ağrılarıma da çok iyi gelmişti canım benim ama ayrıyetten yürüyüşte yapıyordum oda etki etmiş olabilir 🥹 Her dönem bi tuhaflık oluyor hamilelik çok zor 😞😞
busraayksll Sym_nr kuzum 32 den bildiriyorum ağrılar hafta ilerledikçe bacak içi ve vajina da ağrı oluyor, magnezyum ve soda iyi geliyor bu arada
Sym_nr busraayksll teşekkür ederim benim erken başladı sanırım magnezyum kalsiyum başlayacağım doktoruma danışıp