Babyy001 Kızlar geçen sene planlı gebelik için gitmiştim doktor folik asit ve glifor vermişti şimdi forumda dolaşırken gördüm arkadaş değerlerini sormuş benimki ona göre az çıkmış gibi çok anlayamadım ama bilen biri bakabilir mi acaba
Betuss7 Babyy001 estradiol yazan var ya o yumurtlama Yı gösteriyor ama o her ay değişebilir senin biraz düşük çıkmış yaş kaç acaba
Babyy001 Bu arada doktorum bana yumurtaların tembel dedi ama burda bi kaç arkadaş pco ve pcos olduğunu söylemişlerdi yumurta tembelliğine şimdi internetten bakarken öyle bir şeye rastlamadım bakabilir misiniz?
muruvvet123 Bende pcosluydum kan değerlerim normaldi sadece testesteron yüksek çıkıyordu ultrasonda da net görünüyordu minik minik bi sürü polikistik yapı ben üzerine düştükçe arttı en son umursamamaya başladım 3 4 ay sonra kendiliğinden tamamen düzeldi
Babyy001 muruvvet123 teşekkür ederim 🙏🏻 tekrar muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum geçen sene her ay gitmişim 🤭 bu sene 5 Aydır felan gitmiyorum çocuk konusunu kafamdan çıkarmak için
Babyy001 Betuss7 tamam pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum inşallah bir şey çıkmazsa 🫶🏻 çok teşekkür ederim ☺️