babylook Papatyannesi ben yaptırdım bebeginizin organları izleniyor en ayrıntılı şekilde 35.40 dakika kadar sürmüştü benim ve minigi detaylı şekilde görebilirsin🙂
Hnd_01 Papatyannesi ben özel doktora gidiyorum.detayli ultrason sabah 10.30 daydi.12.30 da bitti.cnku bebis yüzünu göstermedi çikolata yedirip dinlendirdi doktorum.iki hafta snra tekrar gel kalp odaciklarina bakicam raporunu öyle vericem dedi.daha gelişmiş olur iki hafta snra kalp kapakciklari dedi.cok memnun kaldım.ilk defa bu kdr net yüzünü gördüm bebeğimin.kaburgalarina kadar tek tek baktı saydı.
myworldd_ Özelde de detaylı ultrasona girdim devlette de. Özelde muayeneyi uzun tutuyorlar biraz daha ama ikinci gebeligimde en fazla 10 dk sürdü uni hastanesinde gitmiştim
Papatyannesi myworldd_ bende devlet hastanesinde randevu aldım henüz çok erken zaten 28 aralığa gün verildi de merakımdan sormak isetdim
Syda78 Bende geçen hafta gittim bebeğin organ gelişimlerine bakılıyor yarım saat falan sürdü benim karından bakılıyor ama benim gittiğim doktor bi 10 saniye aşağıdan da baktı vajina uzunluğuna mı ne dediydi galiba tam net hatırlamıyorum
Syda78 Papatyannesi bi cihazla baktı uzun çubuk gibi yok acımıyor çok kısa dediğim gibi 10 saniye falan😊
Hatice_70 Bebeğiniz kaç haftalık da 28 aralığa verdi acaba belirli bi zamandan sonra detaylı ultrason vermezler diye biliyorum