Usakli64 Gunesdlan bir de ankarada kaan aydos hoca var sperm dna hasar testi filan yapiyolar tedavi etmeye çalışıyorlar. Azosperm hastalari filan cok gidiyor
Betsbet Gunesdlan bu konuyla ilgli bir doktorla gorusmustuk. 0 morfolojiyle hamile kalinabilir demisti hatta gunumuzde yuzde 4olan sinir deger ustunde morfolojisi olan erkek yok demisti. Embriyologlar seklini begenmedikleri veya en ufak suphe duyduklarinin morfolojisi duzgun degil diye saymiyorlar demisti.
Maya311214 Gunesdlan hiç ümidini kesme İnan hamile kalanlar var Yok değil bizim de 2 çıkmıştı baya uzun sürer hamile kalman ama kalırsın demişti 7.ayımda hamileydim.
Usakli64 Çok zor canım... morfoloji 0 demek bütün spermlerin yapisi bozuk demek degil tabiki... Yine de gebelik olusmasi durumunda düşük ve ya anomali olma ihtimali yüksek. Benim ilk gebeligim dogal yoldan morfoloji 0 ken olustu kalbi durdu.. Suan tup bebekle hamileyim insallah hersey yolundadir ve saglikla dogar bebegim. Sansiniz bol olsun
Gunesdlan Usakli64 ben geçen yıl 1 düşük yaptım ancak kan pıhtılaşmasından dolayı düşük oldu, 1 yıldır deniyoruz artık en son çare tüp bebeğe yöneldik, herşeyi konuştuk adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim
Gunesdlan Ben şuan doğal yolla 2. Gebeliğim tüp bebeğe karar vermiştik tam tedaviye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim
Gunesdlan Betsbet bende birçok kez okudum, şuan 4 hafta 5 gün oldu, Rabbim inşallah devamınıda nasip eder
Gunesdlan Usakli64 hayır yarın gideceğim iğne başlayacakmış yarın İnşallah alacağım daha yeni öğrendik zaten
Sevdaguzeltepe Benim eşimde 1 derce varikosel vardı sayı düşüktü ve morfoloji sıfırdı internetten bir macun aldk 30 gün kullanılması gerekiyordu biz 20 gün kullandık hem sayı arttı morfolojide %2oldu hemen ameliyat oldu kalan 10 günlük macunuda ameliyat sonrası kullandı ve ben o ay hamile kalmışım şuan 6 haftalık henüz kalp atışlarını duymadık ameliyat sonrası morfoloji düzelmişmidir düzelmediyse %2 morfoloji düşüge sebep olur mu?
Bebek18 Sevdaguzeltepe merhaba Allah evladinizin sağlığını arttırsin.baya zaman olmuş ama sadece macun u mu kullandınız seti almış miydiniz bende o siteye mesaj attım da bir kaç ekstrakt var macun yanında destekleyici onları kullandınız mı diye merak ettim