Beyza55- cokkasmabeabi aynı gündeyiz çok çok az aradı sancımsı gibi bir şeyler oluyor 😂 çarşamba günü çatı muayenemiz var bakalım neler olacak çok bekletmese iyi olur tabi 😂
Zehra_clk12 cokkasmabeabi bende tam tersi biliyorum ve çevremde gördüklerim de kız hep günü gününe geliyor erkekler geç geliyor sancım da şöyle 3 gecedir karnımın altına vuran bi ağrı oluyor bacaklarıma da kramp çok giriyor ama tık yok maalesef 🥲
Zehra_clk12 cokkasmabeabi akşam oluyor sabah olunca bişey yok benim de kesiliyor işte keşke kesilmesede devamı gelse 🥲😂
Zehra_clk12 cokkasmabeabi bilemicem ama o kadar keskin ağrılar giriyorki tamam şimdi geliyor diyorum ama yine inadı tutuyor 🥲
elmacekirdegii cokkasmabeabi benim de aynı 37+2 bende sancı çıktı açıklığım da var ama hiç his ağrı sızı yok 🤷🏼♀️
cokkasmabeabi elmacekirdegii benim açıklıgım vardır kesin de sancı yok muayene ettirmedim. Sonra suni sancı oluyor sonu 😂sanciniz çıkmış en azından şükür ki doğurursunuz💞
elmacekirdegii cokkasmabeabi bende sancı çıkınca doktorum bakalım bi açıklığına çatına dedi öyle öğrendik 😅 inşallah gelir inadına kaburgamda o ayağı 😅