Dilan1212 Kızlar Diyarbakır’da bildiğiniz çok iyi bir doktor var mı özelde olur devlette hiç fark etmiyor yeter ki çok iyi bilen bir doktor olsun birde bebeğin bütün sağlık kontrolleri ne zaman yapmak lazım ?
Sevince Dilan1212 bu uygulamada “daha fazla” seçeneğini tıklayın testler ve ilaç takibine bakın orada zamanları yazıyor detaylı.
Elenora Dilan1212 Memorial de Ali Emre TAHAOGLU çok iyi ayrıca prf. Benim de doktorum oydu çokta sıcak kanlı
Dilan1212 Elenora Hayır benim için hiç fark etmez kadın erkek yeter ki çok iyi olsun hani bebegin bütün testlerine bakıp doğru sonuç vermesi benim için çok önemli
Elenora Dilan1212 detaylı ultrasona da gidebilirsiniz çok detay istiyorsanız oda çok iyi birini önerebilirim
Dilan1212 Elenora Şuan 9+5 deyim detaylı ultrasonda olsunda benim dediğim bebeğin herhangi bir hastalığı filan var mı yok mu Allah korusun yani onlara bakmak için detaylı şekilde
Elenora Dilan1212 detaylı için çok erken 21. Hafta da gidersiniz ona zaten onu da doktorumuz Ali Emre TAHAOGLU önerdi Ece Öcal Siz şimdilik Ali Emre TAHAOGLU na gidin ve ne gerekiyorsa sorun o bütün testleri yapar içiniz ferah olsun .
Elenora emelol onu bilmiyorum ama tahminimce yapıyordur . Onu Dicle Memorial arayıp söyleyin sekreteriyle görüşmek istiyorum diye size bilgi versin .