Hlimee Devlet hastanesinde hafta sonuna denk geliyor nasıl olacak cuma kontrole gel dedi Çatlamış olsa aşılama için ertesi gün çağırtır ya nasıl olacak
mucizeolsunn tatlibebegim_ daha bugün oldu 😀 heyeycanla bekliyorum inşallah tutar şuan leke geliyo biraz. Kasık ve bel ağrım var sende de böyle olmuş muydu
Yozgee Sıkıntı yapma doktorlar ona göre planlama yapıyorlar zaten .. 36 -48 saat içerisinde aşılama yapılacak şekilde ayarlıyorlar . Hadi tutar inşallah şimdiden hayırlı olsun
tatlibebegim_ mucizeolsunn benden leke gelmemişti de kasık ve bel ağrım aşılama olduğundan beri var halada geçmedi valla
mucizeolsunn tatlibebegim_ benim bugün de var ağrı hadi inşallah bende alırım güzel haberleri kaç gün sonra test yaptığında çıkmıştı senin 🌺
tatlibebegim_ Kubare134 ilk aşılamamda eve gelince bi iki damla gelmişti oda zorladıkları için olabilir normal bence ama 2.de öyle bişey yaşamadım hiç
Kubare134 tatlibebegim_ brnim değil doğum yaptım ben..ablam için soruyorum aşılama yaptı bildiğin adet kanı gibi kanaması var
tatlibebegim_ mucizeolsunn aşılamanın 10.günü yaptığımda çok silikti 11.gün daha koyuydu 13.günde kan vermiştim 36 çıkmıştı inşallah sende güzel haberler verirsin bize🥰
mucizeolsunn tatlibebegim_ inşallah çok teşekkür ederim🌺 aşılamadan sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu yattınız dinlendiniz mi yoksa ayakta mıydınız
tatlibebegim_ mucizeolsunn evet hep yattım hiç ağır şeyler kaldırmadım yükseğe uzanmadım yemek bulaşık dışında hep yattım kuruyemiş yedim her gün kefir içtim sabahları aç karnına kuru incir yedimm
mucizeolsunn tatlibebegim_ bende yatıyorum yemeği bile eşim yapıyor. Bana hemşire de kuruyemiş ye demişti bende yiyorum o yüzden. Kefiri pek sevmiyorum ama incir alayım oda iyi geliyosa. Çok teşekkür ederim🥰
tatlibebegim_ Kubare134 doktoruna danışsın bi çünkü aşılamadan sonra 1 hafta gün aşırı ilişki söyliyo doktor adet gibi şeklinde geliyorsa ve ilişkiye giriyosa enfeksiyon kapabilir
tatlibebegim_ mucizeolsunn kefiri meyveli olanda içebilirsin orman meyveli çilekli falan onlarda faydalı 😚