tatlibebegim_ 6+4 haftalık hamileyim dün beyaz sarımsı akıntı geldi bugünde yeşildi bu durum normal mi acana başına böyle bişey gelen oldu mu korktum açıkçası 🥹
Anneadayiii__ tatlibebegim_ enfeksiyon kapmış olabilirsin doktoruna bir danış istersen bende de oluyor ama beyaz kokusuz
Hnd_01 tatlibebegim_ hayır normal değil.idrar yolu enfeksiyonu,bakteriyel enfeksiyon belirtisi.eger enfeksiyon ise bebeğe zararı fazla.o yüzden doktorunuzu bilgilendirmelisiniz.antibiyotik başlayabilir.
Busy tatlibebegim_ benim de aynı şikayetlerim vardı doktor muayene de bakteriyel vajinos dedi ama ilk 3 ay fitil kullanmayız . 3 ayı doldur tedaviye başlayalım dedi. Gün sayıyorum artık ya sürekli akıntı yeşilimsi . Arada kokulu
tatlibebegim_ Anneadayiii__ progestan fitilde kullanıyorum o ayrı bi sinir ediyor zaten değiştiriyorum o yüzden😀
Anneadayiii__ tatlibebegim_ hayatımda hiç fitil kullanmadım daha çok hap kullandım o yüzden bilemiyorum ama ıslak olmaması önemli 😂
tatlibebegim_ Busy benim ilk defa oldu donaxyl fitil kullan dedi gece yatmadan önce kullancam bakalım
Busy tatlibebegim_ daha önce kullanmıştım hamile değilken. Akıntıyı kesiyor evet. Sizin doktorunuz ilk 3 ay kullanılmasında sakınca görmedi mi ? Kullanılabiliyor mu ? Ben de kullanmak istiyorum 11 haftalık olduk ama 12 dolsun diye bekliyorum .
tatlibebegim_ Busy yok öyle bişey demedi hiç sadece gece yatarken kullanabilirsin dedi dün kullandım bitene kadar devam ederim
Mucizemibekliyorum25 Ev yoğurdu ye bol bol suyunu iç bana 2 kullanımlık fitil verdi 400 tlydi ilaç değilmiş kesti direk