Esrardc 2.kez test yaptım ama şöyle bir problem var birgebeningünlüğü test pik vermedi hangisine inanmalı birini sabah birinide akşam yaptım testlerin
Rumeysahin Esrardc değerlendirin ama yarın pik olur muhtemelen gün öncesi değerlendirmekte işe yarıyor
Esrardc Rumeysahin dün akşam değerlendirdim o yüzden arada kaldım değerlendirsemmi yoksa yarın daha koyu olursa 3gün üst üste değerlendiririm bu sefer bugünde değerlendirsem çok uzun süre ilişki olmuş olucak teşekkür ederim peki gebelik oluştumu sizde
Rumeysahin Esrardc evet 3 ayın sonunda oldu gün aşktı değerlendirebilirsin dün değerlendirdiysen çatlama ve bi gün sonrasını da değerlendir kesinlikle
Esrardc Rumeysahin hayırlı olsun ozaman size tamamdır yarında yapiyim test bakalm 6gün bat bata zaten olurum olmassa hasta zaten inşallah
Rumeysahin Esrardc teşekkürler 12. Gün öğrenmiştim yumurtlamam geç olmuştu 18. Gün inşallah pozitif sonuç alırsınız sağlıklı bebişiniz olur 🌸
Esrardc Rumeysahin amin inşallah canım anladım bakalm olucakmı olmicakmı ona göre belli olur zaten adet ya da bebiş 😍