Heycanlianne_41 Benim şuan 6+3 doktora henüz gitmedim haftaya cuma gideceğim. Kendimi yorduğum zaman sadece belim ağrıyor onun dışında bir sıkıntım yok kanamam falan yok. Bir sıkıntı olmaması da sıkıntı mıdır acaba? Sizde durumlar nasıl
Egemoms1303 Heycanlianne_41 6 aylık mı 6 haftalık mısınız 🥰 6 haftaliksa küçük 6 ayliksa da sıkıntı olmaz diyorlar ama bilmiyoruz tabiki duyumlar sadece 🥰
Buseviim1 Daha çok küçük olduğu için biraz büyüdüğünde yavaş yavaş başlıyor bütün belirtiler merak etme ☺️
Heycanlianne_41 esraa1717 ayyy maşallahhh ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah🥰 bende kalp atışını duyarım inşallah gidince🤲🏻
Heycanlianne_41 Egemoms1303 6 haftalığım☺️ ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı o zaman kanamam olmuştu uzun süre ve belim ağrıyordu. Bu sefer bi belirti olmayınca bir yandan seviniyorum bir yandan da acaba bişey varmıdır diye düşünüyorum da😅
Egemoms1303 Heycanlianne_41 bende de mesela bulanti ve tansiyon düşük harici biseu yoktu 8 haftada dinledik 🥰 hadi inşallah Hayırlısıyla kucağınıza alın. Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah ♥️