zeyneperdemir Merhaba 3 aylık hamileyim bu aya kadar yemedim ama bugün dayanamadım nuddle yedim çok pişmanım :( siz hamileyken tüketiyor muydunuz mağlum zararlı bişey bi tık gerginim bebek için
Bktkt Benim canım ekmek arası peynir zeytin domates salata dışında bişey istemiyor keşke istese de bende yesem merak etmeyin bişey olmaz Allahın izniyle 😊
melinda- zeyneperdemir onların içinde kanserojen madde var çok fazla, mümkün olduğunca yememeye çalışın ama aşırı canınız çektiyse bir iki çatal yenebilir, sonuçta yediğimiz içtiğimiz herşey kanserojen artık 😞
Aselikoo zeyneperdemir bisey olmaz su elimizden dusurmedigimiz telefonlar bile zarar veriyor o kadarini dusunursek zehir yemedin sonucta takma kafana bu kadar
turkuaz_ zeyneperdemir valla noodlenin zararını geçtim ama aşırı tuz var ve tuz çok çok şişkinlik yapıyor vucut su tutuyor sonrasinde ellerin kolların çok ağırıyor ben çok yaşadım bu durumu noodle yemedimde tuzlu yerdım çok pişman oldum
Papatya_kokuyo5 zeyneperdemir ay noodleden midem bulanırdı normalde kardeşim yediğinde kokusu geldiğinde tıksinirdm hamile kaldım yemeye başladm 😂😂
hayalim35 zeyneperdemir ben bi kere yedim o günden beri yiyemiyorum midem bulanıyor adını duyunca bile🤢