Kbraszrrr Merhaba bulantılarım oluyor prilam verdi doktorum yatmadan önce 2 tane almamı söyledi ama 2 tane ağır gelir mi bilemedim ve sabahları daha çok oluyor bulantım sabah demedi siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız doktorunuz ne şekilde kullanmanızı önerdi yazabilir misiniz
guzelanne07 Kbraszrrr canım 10 haftalık hamileyim gece uyumadan 30 dk öncesinde 10gibi 11 gibi 2 tane içiyorum Sabah uyandıktan sonra da 1 tane içiyorum . Doktorum içebilirsin dedi en azından gün içinde bulantımı hafifletiyor
Beyhantugrul Kbraszrrr sabah akşam da denedim ama gece iki tane içmek daha iyi geldi sabah içince çok uyku veriyor gözümü açamıyorum gece rahat
Bahar2828 Kbraszrrr dört tane bile kullanan vsrmış fayda etmeyince bana da bugün aynısımı soyledı doktorum yatmadan önce bir yada iki kere ye dedi inşallah fayda eder
eminebzkrtt eminebzkrtt önermişti yani ama bazı kişiler sabah bi akşam bi atıyormuş ben hiç öyle yapmadım hep yatmadan 2 tane attım diğer gün de çok rahat geçiyordu
Secildoga Bende gece yatmadan aç karnına 2 adet içiyorum beni tutuyor gün boyu içmesem beter oluyorum ilk hamileliğimde bu yüzden çok çekmiştim
minikmucizeemaak Kbraszrrr 27+2 yim bu zamana kadar hep gece 2 tane kullandım şimdi bırakmaya başladım gece 1 tane alıyorum
Sema166 Kbraszrrr Yatmadan 2 tane daha sonra yine çok kötü olduğum için gece yatmadan önce iki tane sabah 1 tane öğleden sonra 1 tane daha al demişti 4 kadar içebilirsin dedi
Esrchn14 Bende başlarda yatmadan 2 alıyordum, sonra ciddi şekilde arttı yatış verdi yatmak istemedim ilacı 4 e çıkardı gece iki sana ve öğlen bir şeklinde alıyorum 13 haftaligim inşallah yakın zamanda geçer artk
Dynbfofrt Kbraszrrr bana da iki tane dedi de ben bulantım oldukça bir tane alıyorum genelde uyku yaptığı için gece alıyorum.
oguzkagan_ Kbraszrrr Benim doktorum gece yatmadan önce iki tane kullanmamı önerdi. Eğer sonraki gün geçmezse öğlen iki tane daha kullanmamı söyledi. Kullanınca halsizlik ve uyku yapıyor maalesef. Dikkatli kullanmak gerekiyor. Ben kullandığım her zaman yatıyordum. Sonra uyuyakalıyordum zaten. Ve derin bir uykuya dalıyorsunuz. Bende etkileri böyleydi.
Yelizdurmus41 Kbraszrrr yatmadan 2 adet kullan canım . Eğer bulantın çok olursa sabah 1 tane daha alırsın .
Maviev35 Kbraszrrr gece yatmadan 2tane iç dedi ama ben sabahları aç karına 1tane içtim işe yaradı. Doktora sordum sıkıntı olur mu diye olmaz öylede içebilirsin dedi.
Ceremua Kbraszrrr bana da öyle dedi günde 4 defa kullanmalı ve gece yatmadan 2 tane alacak şekilde önerdi çok bulantı kusmam vardı bisey giyemiyordum o yüzden böyle vermişti. Ama bana pek faydası olmadı yani hap daha çok bulandırıyordu midemi