byzblt 4 hafta 3 günlük hamile olduğumu öğrendim beta değerim iki gün önce 734 çıktı bugün yeniden bakıldı 1590 çıktı kese falan görünmüyor daha herhangi bir sorun olmaz demi çok korkuyorum önereceğiniz dikkat etmem için tavsiyeler var mı beslenme konusunda vs
Eboz byzblt sicak sudan dus alma agir kaldirma gec gozukebilir kalp atisi gec duyulabilir sikinti olmaz
Linaa90 byzblt bitki çayı içme sucuk salam meyve suyu gibi işlenmiş gıdaların hepsinden uzak dur hayırlı olsun 🌸
Aylasss97 Bende o haftada öğrendim bende kese gözüküyordu , özelde baktırdım, devlet hastanelerde ultrasona girdiysen gözükmedi belki o yüzden , ağır kaldırmayin dikkatli davranın
Derinnmom byzblt Hayırlı olsun canım 🌸 Hazır şeylerden uzak durmaya çalış, kendini yorma iş felan çok yapma ağır kaldırma, zaten 1-2 hafta sonra istesende yapamayacaksın çünkü hep uykun gelecek 😂😂 bol bol uyu dinlen
Gizemd-01 byzblt ağır kaldırma , parmak uçlarında bi yere uzanma , paketli gıdalardan uzak dur, sucuk salam sosis vb işlenmiş gıdalar ve asitli içecekler yiyip içmemen lazım. Kese görünmeyebilir. Ben 5. Hafta kese 7. Hafta kalp dinledim. Ama bu süre değişebilir