MMad 32+5 hftalık hamileyim ayakta 2 dk bile dursam belim kopuyor sanki karnım bildim bileli semsert zaten zayıf hamile kaldığım için sanırım böyle bilmiyorum resmen 2 dk duruyorum belim popom kopuyo sanki
MMad MMad bacaklarım da böyle hamlamış gibi ağrıyo kasıklarım falan fa ama şükğr bi şey yaşamadım bunu bayaıdr yaşıyorum geçiyo yatınca vs diye bi ben mi böyleyim
ikicicek MMad bende 31+1 im bende aynıyım belim kopuyo az ayakta kalınca sırtım belim ağrıyo karnım geriliyo şu 7 8 haftada geçseydi bi hayırlısıyla nefes bile derin alamıyorum organlarım sıkışmış
Avril MMad ben de zayıf hamile kaldım hala da zayıfım sadece göbeğim büyüdü doktor zayıf olduğun için diyor taşımakta zorlanıyoruz bebeği maalesef 33+2 yiz biz de bir ay daha sabır sonra zaten her an gelebilirler 😄
elifcinar27 MMad Bende aynıyım karnım çok fena ağrıyor bir de ayakta durduğum zaman karnım çok yoruluyo sanki karnım koşmuş yorulmuş gibi oluyo
MMad ikicicek ay evet sağ salim bi doğursak 🙏🏻🙏🏻 nefes darlığım biraz daha iyi ama belim bacağım popom karnım her yeri ağrır mı insanın ağrıyor..
sdeniz Benim de belim ağrıyor kızlar, gece uyurken de sırt ağrım oluyor. Birde 2-3 gündür sağ bacağıma kasık tarafımdan inanılmaz bir ağrı giriyor ama öyle böyle değil.
MMad sdeniz baskı yapıyodur bebek sinire benim de belim karnım her yerim ağrıyo valla biraz bile fazla otursam doğuracak gibi oluyorum
elifcinar27 MMad Karnım yarılacakmış gibi hissediyorum o kadar çok geriliyor kii zaten düz oturmak çok zor oluyor
sdeniz MMad birde bebek hareket edince özellikle fazla hareketli olunca çatırdama gibi bir ses geliyor, size de oluyor mu?