iremcansin Merhaba kızlarr neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor kaç haftalıksınızz birbirimize destek olalım bilgi birikimlerimizi paylaşalım istedimm 🌸🌸
znkara iremcansin merhaba 23+4 haftalığız 2. Gebeliğim kızımı bekliyorum 5 yaşında oğlum var yarışmaya bahçeşehir 1. Kısımdan katılıyorum 😂😂
Elifdddd iremcansin 2. Gebeliğim 16+4 haftalığım :)) hadımköyden katılıyorum bahçeşehir beylikdüzü esenyurt hepsine yakınım 😀
iremcansin Bende bahçeşehirdeyim yeni taşındım buralara 30+6 haftadayız minnos bir kız bekliyorum hayırlısıyla
iremcansin Kızlar Nasıl doğum yapacağınızı düşündünüz mü ben normal olmasını çok istiyorum doktorum epidural yaptırabiliriz diyor inşallah yapabilirim
iremcansin Mavi3475 evettt ben şimdiden çok heyecanlıyım sizi düşünemiyorum çok az kalmış hatta aklımda sürekli her an olabilir mi artık sorularıyla boğuşuyorum 34 ile 38 hafta arasında genelde geliyormuş diye araştırmıştım internetten umarım zamanında gelir
Mavi3475 iremcansin Ewet İnan öyle oluyor benimde hep içimde sanki 37 hafta olunca doğuracakmışım gibi geliyor 😌
Aysegulozenc iremcansin bende Esenyurtta oturuyorum 2. Hamileliğim 2 yaşında oğlum var şuan 37+2 haftalık hamileyim