Seylan MehmedinZeynebi stresten olmuş belki bizde depremi hissettik fazlasıyla ama hamile değildim o zaman korkudan düşük yapardım valla
MehmedinZeynebi Seylan bende hamile değildim sonrasında hamile kaldım düşünüyorum da bende düşük yapardım gerçekten hala da korkularım var Rabbim birdaha yaşatmasin
Mylove47 Seylan ben hamileydim bı aylık falan hissettigimde sarsıntıyı biraz korkmuştum yani ister istemez ama bı yondende bebeğimi düşündüm o yüzden korkmamaya çalıştım takmamaya çalıştım biraz zor da olsa
Yigit_Yagiz_Moms Seylan iki oğlumun birinde yaşadım birinde yaşamadım dolayısıyla bence cinsiyetle ilgisi yok
Bebegimsu350 Seylan aşkım benim kızımda çok sivilcelenme olmuştu ki gebelik öncesi hiç sivilce bilmezdim ama tabi hormanlar vs etkiliyor. Bu ikinci gebeliğim sivilce vs yok bendede şüphe uyandırdı bende 8. Haftaligim
Seylan Bebegimsu350 ben kızımda hiç bişey yaşamadım bunda sivilce sırt ağrısı ayak üşümedi herşey var perişanım ama cinsiyetle ilgisi varmı yok mu bilmiyorum
likesah Seylan sizin kizinizda hic olmamis sivilceniz ben kiz bekliyorum her yerim sivilce oldu o yuzden alakası yok sanırım
Mylove47 Seylan benim erkek bebek sadece stres yapınca biraz oluyo ama çok olmuyor eskisi kadar hamileliğin o yönünü sevdim yani
Cgllay Seylan bende hicbir degısıklık olmadı sankı hamıle degıl gibiydim, suan 28 haftalıgız hamd olsun sadece arada mide yanması oluyor cinsiyetimiz erkek
Ay_senurd6 Seylan 1-2 tane çıkardı bende bugün 14 haftalık olduk yüzüm mayın tarlası gibi oldu ilk defa bukadar sivilce çıktı benden doktoruma sorduğumda çok normal hormonların tavan yapıyor demişti neyseki anne olmak 🥹