Elfyns Zulbiye ben Memorial aldım 10 bucuk paket 20 bin doğum sırasında sezeryan olursa 25 i bulur dediler ama 24. Haftada aldım yarım paket hali bu fiyat
Sevdeeez Zulbiye 12. Haftamda vm medicalpark keçiörenden 24 bine aldım baya kapsamlı bir doğum paketi. Şuan 32 bin olduğunu duydum.
ozlmm35 Zulbiye geçen hafta aldım 14.haftadan başladım daha başlardaysanız eğer uzman 30bin doçent 32.5bin prof. 35 bin doğumda içinde tabi ki
Tugbazdmr Zulbiye 1 eylülde doğum yaptım hastane aşırı lüks bir hastane değil fiyat performans hastanesi. doktorum Alptekin bey mükemmel bir insan ve doktor sırf o yüzden tercih ettim.
Zulbiye ozlmm35 çok teşekkür ederim benim daha 6 hafta o zaman Bi görüşeyim fiyatı uygun doktorunuz kim peki hangi taraftaki koru hastanesi
ozlmm35 Rica ederimm. Çukurambar’dakine gidiyorum. Ayşegül Alkılıç gayet memnunum doktorumdan tavsiye ederim
Kaplan1806 Elfyns merhaba canım bende 35. Haftamdayım Nesrin hanımı yeni keşfettim doğumumu onunla yapmak istiyorum sadece doğum fiyatı hakkında bilgin varmı hastaneyi 2 kez aradım fakat dönüş yapılmadı birde Nesrin hanım nasıl biri ilgili mi