gunaymom Çook silik bir çizgi buraya atsam görünmez testin kendi çizgisi mi oluyor ?Çok erken yaptım testi bu arada
mombarbie_ gunaymom bende ilk öğrendiğimde çok silikti ama pembeli vardı beta 23 tu eklerseniz bakarim netlemeye çalışın
Nili4321 gunaymom bende çoook silik bi şekilde öğrendim hatta yapıp çıkmadı diye köşeye koymuşum bi saat sonra fark ettim herkes kuruma çizgisidir dedi alıp bi tane daha yaptım hemen başında bekledim silik çıktı beta 28 olarak öğrendim hamilesiniz hayırlı olsun inşallah 🥰
1momy mombarbie_ bende bu şekilde sadece kendi görebildiğim silik çizgiyle öğrendim 😂 sonra erken gebelik testi aldım biraz daha belirgin herkesin görebildiği siliklikte çıktı 😂 ama bebişin var gibi 🥰😍
mombarbie_ gunaymom bende görüyorum yarin sabah ilk idrarla tekrarlayın koyulasma olursa kan vermeye gidebilirsiniz.
gunaymom bnc testin kendi çizgisi ya da kuruma cizgisi olamaz dimi 1 saat sonra çıksaydı kuruma çizgisi diyebilirdim ama kafam karıştı en iyisi kan vermek
1momy mombarbie_ ahahhaah yaaa yanlış görseli cevaplamışım 😂😂🥹 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️💕🌸
bnc gunaymom yok ilk 5dakika içinde çok silik çizgi çıksa bile ihtimal var, benim öyleydi 3 gün sonra beta verdim 544 çıkıp hamile olduğumu öğrenmiştim