Ayse6616 Hala karar veremedim aritmi mi yoksa İnegöl devlet hastanesi mi tecrübelerinize ihtiyacım var güzel anneler aranızda var mı oralarda doğum yapanlar
Hulyaa123 Ayse6616 İki hastaneye de takipli misiniz? İnegöl devlet hastanesi hiç gidilmeden doğum için kabul ediyor mu acaba
Ayse6616 Gizemnnurr 32 haftalık oldm hala neresi olsundayım devlet hastanesinde doğum yapan yok muuu önerir msnz
Ayse6616 Hulyaa123 evet ikisinide bırakmadım ama emin olamıyorum bne de hakan hakan boyar a gidiyorum aritmi de ama malum fiyatlar gün be gün artıyor bir de normal doğum için uğraşıyorlar mı orda bilmiyorum
Ayse6616 Gizemnnurr bugn randevu aritmiden aldım nts ücretli dediler ama fiyatı ne bilmiyorum siz ne kadar veriyorsunuz ücreti ne birde devlette bugün girdim ben 32 haftalığım haftaya 33 olcam her hafta giriliyor mu buna yardımcı olur musunuz
Gayee16 Gizemnnurr bende inegöldeyim arkadaşım 1 ay önce Hakan beyle doğum yaptı hiç memnun kalmadı çocuk hastalandı doktor ilgisiz devlete aldılar bir hafta hastanede yattı
Hulyaa123 Ayse6616 Şuanlık Cihangir olarak görünüyor ama denilen gibi fiyatlar çok fazla çok kararsızım son haftalarim
Hulyaa123 Crnsyd Zam gelicek muhabbetleri dönüyor bir kaç gündür 14-15 yapmayı düşünüyorlarmış ama ne zaman bilmiyorum bu hafta soracağım
Gizemnnurr Ayse6616 aritmide 150 tl nst Her hafta değil 37.haftada başladım 38doktor kontolü doğmamış olursa 39 da tekrar nst