Sln222 Kızlar doğum perşembe kısmetse öncesinde bişey olmazsa bakalım hayırlısı inşallah çok korkuyorum lütfen dua edin bana. Ücretle ilgili net bilgim yok özel sağlık sigortası var tam bilmiyorum. Sizlerin nasıl gidiyor ne durumdasınız?
Euain Sln222 ayy çok heyecanlı sağlıkla alın kucağınıza ☺ ben de perşembe günü tekrar gidicem bakalım 38 haftalık olacak doktor alalım derse hiç ısrar etmiycem normal doğum için çünkü midem çok kötü ve nefes alamıyorum. Sezaryen olmasını sen mi istedin bu arada?
Kayaeliff Sln222 inşallah canım benim sag Salim kucağına alırsın benımde bugun kontrolüm vardı şuan hersey yolunda bakalım kısmet 28 haftalık benım ıkız gebelık
Kayaeliff Euain o çok kötü ya bende ıkız gebelık bende de oluyor o inşallah canım sende sağ salım alırsın kucağına senın açılman falan var mı
Euain Kayaeliff ben 2 gün önce biraz sancıyla hastanede yattım bir gece. Açılmam parmak ucu kadardı ama Berna hanım sancıları ilaçla durdurdu, biraz daha dursun dedi. Perşembe bakacak bakalım ne durumdayız ☺
Euain Kayaeliff bebeğin kilo alımı durduğu için pazartesi günü sezaryen ile alacaklar bebeği canım pazartesi kızıma kavuşuyorum ☺💕
Kayaeliff Euain Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰 fıyatı konustun mu sezeryan bıde kac gün kalınıyor hastanede
Tugbasuu Kayaeliff benim Mart 25 görünüyor ama sezaryen düşünüyorum hangi güne verir bilmiyorum daha hiç konuşmadık o konuyu
Kayaeliff Euain yaa benım ıkız dıe 12 bin demıslerdı ama ocağa doğru denk gelırse zam olur mu bılemıyorum ya