Yasemincee26 Kızlar benim bi haftam kaldı adete sonra başlıycaz hazırlıklara var mı transfer hazrlıgında olan
[silindi] Yasemincee26 konuyla alakalı değil ama C life macunu tüp bebek tedavisinde kulandnz Fayda ettimi
Yasemincee26 [silindi] canm yprumunu yeni görüdm almadım valla burda çok araştırdım mmenun kalmayan bir sürü kadın vardı yan etki yapan vs kullanmadım. Dedim o kadar para verecegim tüp bebek için bu ilaç yüzünden maf etmeyeyim herşeyi
Birhayalimvr Hangi hastanede canim basladin benim amh dushktu asilama isgemek icin bugun dr gittim tup bebek icin heyetten size karar cikar dedi ilk moralim bozuldu ama sonrada hayirlisi buymus dedim
Gdhjddkkd Yasemincee26 aslında olmam gerek ilac verdi doktor o bitince üc gün içinde olunuyormuş 5 gün oldu hala olmadım
Yasemincee26 Gdhjddkkd İyi canm benimkine de bi hafta kaldı çok heyecanlıyım. Kaç embriyonuz oluştu kaliteleri nasıl
Gdhjddkkd Yasemincee26 toplam 14 yumurta toplandı 5. Gün 3 tane 5aa var inşallah güzelce tutunurlar 🫶🏻 hiç adet olmacam gibi yalnız 😂 ne ağrı ne sancı ne belirti var göğsümde ağrı olurdu adet öncesi oda yok
Yasemincee26 Gdhjddkkd Çok istekliyiz ya adet olsak da transfer aşamasına gecsek diye o yüzden olamıyoruz galiba 😂
Yasemincee26 [silindi] Canm benim evde pharma supralife diye bi vitamin vardı içinde herşey gebe kalmayı kolaylaştırıcı internetten araştırabilirsin ondan içtim her gün. Ve kasık bölgeme her gün masaj yaptım
Yasemincee26 Fatma-00 canım dualarım seninle , bizimle, biizm gibi bekleyen bütün kadınlara inşallah embriyolarımız bize sıkı sıkı tutunur 😍 şuan nasılsın neler yapıyorsun kendini gebeliğe hazrlamak için ?
Fatma-00 Yasemincee26 iğnelerim fitilim ilacım çok fazla ilaç kullanıyorum zaten onun dışındada protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum onun dışında bolca dua ediyorum🥲
Fatma-00 Yasemincee26 iğneler çok zor belkide daha alismadigim içindir ikinci günün progestan çok yoruyor beni