Minigiim-vebenn52 Kasap köfte , piliç köfte, İnegöl köfte hazır olanlar bunlar zararlı mı tüketiyor musunuz ?
Mmeelliikkee Minigiim-vebenn52 hayır hiç birisini tüketmiyorum piliçin yanından geçme zaten derim.. ama hazır köfte tadında seviyorsan mükemmel bir tarif bırakıyorum sana bir kilodan hazırla ve buzluğa at istediğin kadar pişir…
Minigiim-vebenn52 Mmeelliikkee teşekkür ederim deneyeceğim buzlukta var almıştım ama zararı olur mu canım sence çünkü ziyan olsun istemiyorum
filialunae Minigiim-vebenn52 ya onlara kemik, kıkırdak pis ne kadar yer varsa katıyorlar içinde ne olduğu belli değil. En iyisi taze etten çektirip yemek tabii ki ama ziyan olmasın diye dersen bir kereden bir şey olmaz tabii ki ama bir daha almanı tavsiye etmem. Eşim çok takıntılı bu konuda eve satın almayı bırak dışarıdan köfte ekmek bile yemez yedirmez güvenilir yer olsa dahi.
Aslanmommm Bende tüketiyorum bişey olmamıştı ama sizde tüketin bişey olmaz diyemem bünyeden bünyeye değişebilir doktorunuza sormalısınız bence