Pinark92 kızlarr yarın ikili tarama testine gireceğim hem kan vereceğim hem ultrasona gireceğim. girmiş olanlar ultrasonda neye bakılıyor acil dönüş yapabilir misiniz ?
Nslhn_dyg Pinark92 girmedim haftaya gireceğim ama doktora sordum ense kalınlığı burun kemiği bide kordon da bi damara bakıyoruz dedi
Pinark92 Ozlemtepe çok teşekkür ederim kandan ziyade benim için o önemli fikir olarak söylüyorum kanda çıksa bile ultrason daha önemli diye düşünüyorum sizce ? peki ultrason renkli ultrason mu oluyor __mom
Yigit_Yagiz_Moms Pinark92 yaptırın mutlaka. Zaten allah korusun sıkıntı çıkarsa ileri tetkikler var. Çok da endişe etmeyin
Nslhn_dyg Pinark92 özel hastane ve devlet hastanesi arasında kararsız kalmıştım devlette yer buldum onun için yaptırmak istiyorum ben bi sorun varsa bileyim diyorum ben ama benim yaşım 36 tatlım bi tık riskliyim yani Özeldeki doktorum hatta direk yurt dışına gönderelim risklisin dedi 12.000₺ devlet hastanesindeki doktor da eğer imkanın varsa gönderelim 10.000 dedi bilmiyorum hocam bi bakalım önce burdan tarama sonucuna ona göre şekil alacağım dedim bncede öyle yapalım dedi zaten 11. Haftada devlette ki doktor ense kalınlığı şuan normal görünüyor burun kemiği oluşmuş sadece damarı göremiyorum 2mm sonra o da görünmeye başlar dedi haftaya çarşamba baktıracağım Tabi ki senin kararın ama baktırmakta yine de fayda var bnce
Nslhn_dyg Pinark92 bence hastanenin cihazına bağlı özel mutlaka renklidir benim gittiğim devlette de renkli bakıyorlar
Ebrulim123 Pinark92 renkli vermiyor normal siyah beyaz ultrasonda bakıyor burun kemiğine falan oluşmuş mu diye ensesine bakıyor sonra kan veriyorsun kan testleri de 1 haftayı buluyor eğer 3.5 un altindaysa risksiz dedi doktor
Pinark92 Nslhn_dyg öncelikle bu güzel uzunca açıklaman için çok teşekkür ederim :) sanırım yaştan dolayı risk çıkacak sende bende 31 yaşındayım ilk hamileliğim biraz stres var üzerimde ama bugün 16:30 da randevum var
Nslhn_dyg Pinark92 rica ederim ☺️ Bnce korkman gereken birşey yok 31 yaş nedir ki risksiz gruptasın zaten benim gibi olsan ne olur düşün artık ki ben korkmuyorum birşey çıkmaz düşüncesindeyim hep bnm de ilk gebeliğim yada şöyle söylim geçmiş karışık benim tüp bebek tedavisi falan var kürtaj kimyasal gebelik bu spontane oldu diyorum ki o kadar uğraştım olmadı şimdi Allah verdiyse birşey yoktur
Pinark92 Nslhn_dyg ayy iyi ki yorum yaptın bana içimi çok rahatlattın :) ne kadarlık hamilesin ve hangi hastaneye gidiyorsun
Nslhn_dyg Pinark92 11+0 haftalık hamileyim mersindeyim forum yaşam hastanesi ve Mersin şehir hastanesi takipliyim şuanda (normalde eşimin tayini nedeniyle van da yaşıyoruz yeni geldim Bnde Mersin’e Van da gidiyordum ) peki ya siz kaç haftalıksinız nerede yaşıyorsunuz