Yasemincan Arkadaşlar selamlar internette takip edip bilgisini önerilerini beğendiğiniz gebe anne adayları isimleri neler ? Mesela benim blw beslenme diye bir anne çok beğenirim 👍🏻
Umut_aras Yasemincan baanada lazım bebek linki falan bı ara nisko diye birini takip ediyordum çok paylaşım yapıyor diye çıktım
Pamuk Yasemincan https://instagram.com/happymomapp?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Happy mom instagram sayfasına göz atabilirsiniz 💜
Lalelale1 Yasemincan Selin Dereli ve Elanur Vardar’ı takip ediyordum ikisi de yeni doğum yaptı sempatik geldikleri için takip ediyorum 😅
Umut_aras 19982023 İbrahim meltem de var paylaştıkları çok pahalı geliyor hiç uyguna bişey paylaşmiyor
Anne1__ Beyzanury1234 yaa ne güzel bence çünkü insan bazen bilmediği bir şeyi öğreniyor ya da bi indirim yakalıyor ben aynı değilim baya öndeyim sanırım ondan 32 haftalık olacağız yarın🫣💖
Yenibirii Yasemincan mervenurakyüz ve beyzaburaksahini takip etmeden hikayelerine bakiyorum. Bide onlarin linklerine tiklamiyorum trendyola girip kendim aratiyorum😂😂😂😂
nur__a Ben gebelerden çok küçük çocuklu anneleri takip ediyorum. Seydacanne, ilaykusbuyurken aklıma gelenler