Anacsevgidolumelek Daha yeni kan sonucu 5.haftada oldugumu ogrendim aile hekimim kan testinden sonra ultrason sonucu ile yanina gitmemi istedi kayit olusturacak sanirim bilemedim neyse bu esnada babamiz da ultrasona benimle gelmek istiyor fakat ben ilk gelmesinde kalp sesini dinletmek istiyorum. Sizce 5.haftasindaki bebegin kalp atisi duyulur mu?
EzgiDurdu Anacsevgidolumelek duyulmaz diye biliyorum 6+ da kalp atışı duyuluyor zannedersem ❤️Ama emin de değilim yanıltmayayım
ebrarmom08 Anacsevgidolumelek duyulmaz canm 6nci haftaya kadar bekle derim sabredebilrsen 6nci haftada duyanlar var genelde ben bekleyip 7+3 de gitmistim ❤
nurbsk Duyulmayabilir canım ben 6+2 de duydum doktor karnımdan duyamadı bana gore koca bır kese :) ama bebek yoktu ilk devlet hast gıttım sanıyorum ultrason kalıtesı ıyı degıldı ben korktum tabi doktor da her ıhtımale karşı alttan ultrason la baktı çok şukur duydum yani şunu dıcem özele gıdersen belkı duyulur onların cıhazları daha kalıtelı cozunurluk açısından ama duymazsan da hıc korkma 8 haftalıga kadar yolu var gec dollenme vs de oluyor
Hayalimmucizem Seymavahit60 evet gördüm ama kendini kimseyle kiyaslama lütfen üzülürsün sadece zamana birak