peelinyalcn Haftadayızz kızçeme kavuşmaya Son 26 günn aşırı hareketlilik, sık sık idrara çıkma , sürekli uyku hali , her hareketi sancı sanma 😂 sizde durumlaar nediirr ?🥰🥰
Asyos34 peelinyalcn 38 hafta bel ağrısı bugün bişey oldu belime 🙄 duz yatamıyorum batıyor sanki bişey
sahra_085 peelinyalcn 38+1 Haftadayız. O kadar da hareketli olmaya çalışıyorum ama hiçbir şey yok 😣 sadece kasıklarımda ağrı var. O da 2-3 hafta öncesinden başlamıştı.
Selnsn peelinyalcn 37+3 ödemler başladı yürümekte zorlanma var yorgunluk var sancı var artık doğurmak istiyorum 🥺
mrvsrcn peelinyalcn 34+6 yız 12 den sonra 35+0 olacağız inşallah her şey hazır bebek kanala girmiş arada gelen sancılar doğumu bekliyoruz 😍
Minik-anne06 36+3 hazırlıklara başladım ama midem iki gûndür fena ya geceleri uyku yok yürürken ağrı saplanıyor azı dişim de çürük vardı kırılmış o
cagla9094 37+5ten selamlaaar🌸 kendimi çok halsiz hissediyorum aşırı uykum var ama burun tıkanıklığından gündüz uykusu uyuyamıyorum gece de sık idrara çıkmaktan uyuyamıyorum 🤣 son 10 günümüz kaldı inşallah💙
Eylulum25 Kızlar merhaba bende 34+5 teyim bugün nst ye girdim bebeğim çok heraketliydi doktor kalp atışının çok hızlı olduğunu söyledi bu durumu yaşayan var mı tehlikeli durum mudur birde karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi 2.250 gram kilosu