Rumiks Kızlar merhaba 27+2yiz ve aşırı ağırlaşmış hissediyorum kendimi devamlı Bi şişkinlik benim gibi olan var mı böyle hisseden
Asya011 Rumiks ben 25+3 oldum yakınız ve çok ağır hissediyorum. Karnım patlayacak sanki sert ve ağrılı 😣
yesilkahve Rumiks 27+1 deyim yaklaşık iki haftadır ben de de bi şişkinlik var. Yatakta sağa sola dönerken bile zorlanıyorum artık, ilk hamileliğimde bu kadar erken ağırlaştığımı da hatırlamıyorum 😅
Cgllay Rumiks 27+5 im bende geceleri uyuyamıyorum saga sola dönerken agırlık hıssedıyorum bu hafta bebiş baya yogun hıssettiriyor kendiniii de :)
Nurmert Rumiks 27+0 dan bildiriorum aynı şeyler bende de var özellikle bi kaç gündür çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi yürüyüşüm bile değişti penguen gibi yürüyorum 🫣
Rumiks Asya011 evet dimi Bi farklıyım yani anlam veremedim kendime hiç bi şey yapasım gelmiyor sadece yatmak istiyorum nedense
meliketprk 26+6dan bildiriyorum bende çok ağırlaşmış hissediyorum yataktan kalkarken,dönerken falan zorluyor gerçekten penguen yürüyüşü de yeni yeni tabi başlamış durumda🙂 ama tatlı görünüyoruzdur dışarıdan bence yaaaa 🙂
Nurmert -mom- daha ileri haftaları hiç tahmin edemiyorum gerçekten bi an önce gelsek o haftalara diye dua ediyorum 🤲 serklajlıym bide ben erken doğum olur diye korkuyorum
Asya011 Demek ki bu haftalarda başlıyor ağırlaşma vs hepimiz birden aynı sorunları yaşadığımıza göre 😂