defnekrmn Mrtnurr https://www.instagram.com/p/BoCKloCHvaO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1sj4ydhik1pla buradaki ürünlerden herhangi birini alabilirsin digerleri kimyasal içeriyor
BusraEda Mrtnurr chicconun deterjanını unıbabynın yumuşatıcısını aldım. Çok hoş kokuyorlar. Bebek yumuşatıcılarında diğerleri gibi kimyasal olmadığı için doktor kullanabilirsin dedi .
Merveass Mrtnurr geçen gün bir hemşire arkadaşım kendi kullandığınız deterjanı kullanın sonradan vücut bağışıklık kazanmadığı için ilerde kaşıntı veya alerjik olabilir başka deterjana karşı dedi ki mantıklı geldi bana 😀 az deterjan ve ekstra durulama yeter bence
Irmakdkm Uni baby sıvı Deterjan aldım ve çok güzel odası bebek gibi kokuyo yumuşatıcıya gerek duymadım
Mrtnurr Irmakdkm yumuşatıcı gereksizmi acaba bilemedim kendim bile kullandıgım için bebege dha gerekmli deglmi
Irmakdkm Irmakdkm koktuğu için yumuşatıcıya gerek duymadım daha ben . Ve geçen haftalarda yıkadım kapısı kapalı her açtığımda oda yeni yıkanmış gibi kokuyor😇💙
Deletedmom4793 E bebek markası babyme aldım hem granül sabun hem yumuşatıcısı çok yoğun değil kokusu ama güzel benim hoşuma gitti
Deletedmom4793 Mrtnurr öyle kokuyor zaten ama çok yoğun değil zaten yoğun olsa ağır gelir bebeğe en güzel koku zaten onun kokusu üstüne giyince kendi kokusu geçicek
merveninminigi https://www.instagram.com/p/BoCKloCHvaO/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1hlsg55mtfyz7 Kızlar bebeklerimiz için güvenle alabilceğiniz deterjan markaları bunlar bakmanızı tavsiye ederim 😊
Nefesenay Deterjan olarak dalan roxy kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da dalin miss gibi kokuyor yumuşacık oluyor 😊
Anneyimm Mrtnurr ben yumusatici aldigima pisman oldun burdaki herkesxe dahil zararli oldgunu soyledi dalan roxy almustim toz olarak henuz kullanmadim ama kokusu geliyor paketinden cok guzel kokuyor
busrakorayeymen Dalan zeytinyagli granul sabunla yikadim, cift durulama yaptim icimin rahat etmesi icin😁 hafif bir koku kaldi uzerlerinde zaten agir bi deterjan kokusu olsun istemiyordum, muhendisinoglu instagram hesabini inceleyerek aldim tum urunlerimi😊