Elenora gizematlas03 biraz tatlı yiyip az yürüdükten sonra sırt üstü uzanın ve elinizi karnınıza koyun bakın bu şekilde hareket edecektir . Ben öyle yaparım merak edince 🥰
Churcill gizematlas03 tatlı ya da soğuk süt falan için solunuza yatın sessiz bi odada. Parmaklarınızla karnınızı dürtün bekleyin. Ne süredir hareket hissetmiyosunuz
MehmedinZeynebi gizematlas03 bir buçuk saatten sorun olmaz canım sıkıntı edip strese kıyma kendini bende 30+4 günlüğüm inan hala bazı günler sadece ufak bı kıpırdama yalnız hissederim ertesi gün yine coşar bir sorun yoktur insaAllah dinlen
aslanprenses_ gizematlas03 bir buçuk saat çok uzun bir süre değil. Lütfen stres yapma yavrun yorulmuştur annesi. Tatlı bir şey ye uzan. Benimki bazen sabahları uyandığımda iki üç saat hareket etmiyor beni deli ediyor kızıyorum biraz dürtüyorum kendine geliyor. Lütfen stresten uzak dur 🥰
MehmedinZeynebi gizematlas03 ufak bı kipirtisi da varsa sorun olmaz insaAllah ama devam ederse gidip bı nst çektir acilden hem içinde rahatlar
gizematlas03 çok sağolun kızlar teşekkürler içimi rahatlattiginiz için hiçbir sorun yok hersey yolunda şu anda içimde tek kale maç yapıyor beyfendi 😂🩵