Ayysenur21 Hanımlar merhaba benim bebiş Allah’ın izniyle Kasım gibi doğacak ilk bebişim bu müslin örtüler kışında kullanılıyor mu ne işe yarıyor ben tam anlamadım çok mu almalıyım
KuzeyinAnnesi10 Ayysenur21 4 tane alman lazım kundak yap çekyata korken bebeğin altına ser üzerine ört her türlü kullanılıyor ben 4 tane aldım ağız mendili de 10 15 tane var müslin ağız bezi aldım
Brn_cnn Ayysenur21 banyo sonrası da çok güzel kuruluyor bebeği hemen çekiyor suyunu. Ben muslin kumaş alıp anneme diktirmistim kenarlarını büyük ölçüde 120*120 oğlum 3yasinda hala banyodan sonra muslinle sararim havlu yerine çok iyi kuruluyor
Aslanmommm Ben bu ay içinde doğum yapıcam inşallah ama müslin almadım çok ince olduğu için havalar soğudu
adatuna Evlerde zaten doğalgaz yanıyor 22-23 derece ideal olan ısı. Bu derecelerde müslin çok rahat kullanılır
karanmom Ayysenur21 4 katlı müslin aldım kalin terletmio benimde Kasım başı Ekim sonu doğum, ince de var onları da gene sararim ev zaten sıcak yada alt açma bezi kusmuk bezi puset örtüsü vs çok amaçlı kullanırsin
incizeynep75 Ayysenur21 Hastaneye sağlık ocağına gittiğimde altına sermek için güzel oluyor yaza denk gelseydi kundak yaparken de ince ince güzel olurdu
Dlkzz Ayysenur21 bebek arabasının üstünü kapatabilirsiniz rüzgar gelmesin diye. Alt açmada kullanabilirsiniz. Halıya yatmasın diye yere sürebilirsiniz. Ben mesela geceleri yatarken yarım kundak yapıyordum müslinlerle büyük olanı vardi civilden almıştım elim ayağım olmuştu resmen
Kahverengi Ayysenur21 havlu olarak ortam sıcak olsa bile kış oldu için üstünü örtersin alt değiştirme örtüsü yaparsun dışarda terletmesin diğe çarşaf olarak kullanırsın benimde kasım bebeğiydi şimdi 2 yaşında hala kullanıyorum 😊