28kbr Kızlar adetim 6 -7 gün gecikti normalde çok düzenlidir ama iki kere test yaptım ikiside negatif hiçbir regl belirtimde yok aynı şeyleri yaşayan oldu mu yazar mısınız?
aycicegi22 28kbr benim de öyle olmuştu sıcaklardan sanırım benim 6 gün geç geldi sonra oldu m kesinlik beta ile belli olur
myangelson 28kbr geç yumurtlama olmuş olabilir o yüzden henüz günün gelmemiştir sen gecikti sanıyorsundur, stresten olabilir, havalardan olabilir, kist vs olmuş olabilir
Derya5546 myangelson geçen doktora sordum yumurtlama adeti etkiler mi ileri atar mı dedim oda hayır atmaz dedi başka sebeplerden adetin gecikebilir dedi ama yumurtlama etkilemez dedi internet sitelerinde heryerdede geç yumurtlama adeti erteler yazıyor niye öyle dediki acaba
myangelson Derya5546 nasıl ileri atmaz doktor ya yanlis birşey anladı ya da bilmiyor diyeceğim de koskoca doktor olmuş bilmemesi de ayrı tuhaf olur. 🤦🏻♀️O zaman gec yumurtlama olan olaylarda herkes gününde adet olması lazım yumurtlama etkilemiyorsa mantıken düşününce 😅 bence bir daha aynı doktora gitme 🤷🏻♀️😅
Derya5546 myangelson başka doktorada gozuktum onada sordum oda aynı şeyi söyledi 😂 sağlık ocağına gittim oraya sordum oda yumurtlama geç olunca ertelenir adet dedi 15 gün sonra adet olmazsan gel dedi😂
myangelson Derya5546 ahahah çok şaşırdım şuan kız bu doktordan doktora değişen birşey mi diyecegim de bu bilgi değişen birşey olmaz ki 🤦🏻♀️😂😂😂