Emine2101 Ben bı kanal tedavısı oldum 33. Haftada , yalnız o dişi 26. Haftada Devlete gıtrıgımde yapmadılar rontgen cekmem lazım cekemem felan dendı. Aslında celık yelekle romtgen cekınebılıyomuşuz. Kendı kadın dogum doktorum sen bızım ıcın başta onemlısın dedı kı bence cıdden dogru. Bende ayrıca mıgren var o yuzden tum beynıme vurdu agrısı. Kanal yapıldı yapan kısı dokgumu yuksek tuttugu ıcın agrıyı 2 hafta daha cektım, sonra Kendı memleketımde dısı duzelttırdım, aynı hafta hıc beklenmedık başka dolgum düştü. Sonra diş etim şişti. 😅 çok fazla olay yaşadım bu yuzdwn 3 hafta ne yedım ne ıctım bılmıyorum Allahtn bebegım haftasına gore gene guzel kılo alabılmış. Size tavsıyem cok aşırı sancınız varsa kesınlıkle doktor. Doktorlrınız onayladıgı surece hamıle antıbıyotıgı bılw kullanabılıyosunuz. Diş çok onemlı bir mevzu. Sinirlerımıze etkı edıyor bılıyorsunuz kı direk. Ve dogumu tetıklıyormuş cok oldugu zaman. Yani devlettekıler yapmam dıyorsa durumunuz varsa özele gıtmelısınız guvenılır bı klınıge başka çaremız yok. Eğer diş etleriniz şiştiyse apse de yapmış olabılır , onunda çözümğnğ sarmısak da bulduk. Buzlukta sarmısak bekletıp cıkartıp ezıp agrıyan dişe koyun. Sonrakı gun eger ıltıhap varsa dıs etı beyaz oluyor. Yarım saat bekletıyosunuz sonra çalkalıyosunuz. Benım diş etim o şekılde geçti.