Halin Kızlar prilam dr nasıl içiliyor. Aç karnına mı tok karnına mı günde kaç kez. Yardım edin dayanamıyorum artık
babylook Halin gece yatmadan iki tane içebilirsin ama çok bulantın oluyorsa sabah iki tane alabilirsin anasaglıgı yazıyor
Anne1__ Halin onu doktorunuz belirliyor ben kustuğum zamanlarda günde 4 taneye kadar yükseltebileceğini söylemişti burdan kimsenin tavsiyesi ile alıp içmeyin kesinlikle doktorla konuşun çünkü ağır bir ilaç hamilesiniz kafanıza göre olmaz
plajterligi Halin akşam 2 tane içip yatıyorsunuz, etki etmezse akşam 2 sabah 1, o da etkilemezse akşam 2 sabah 2 eğer o da çözüm olmazsa öğlen 1 tane daha içebilirsiniz, prilam seminerine katılmış doktorum kullanım kağıdını vermişti
bulmusnesrin20 Ben gece yatarken 1 sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan 1 tane içiyordum ve hemen kalkmıyordum yerimden yarım saat daha yatıyordum ilaç etkisini gösterince kalkıyordum o şekilde rahat gün geçirebiliyordum
minikmucizeemaak Halin Gece yatmadan önce 2 tane kullanıyordum Şuan bırakma aşamasındayım geceleri 1 tane alıyorum