bitanemiz24 kevsusnur ben 18 yıldan sonra 5.denemede pozitif gördüm inşallah sizde görürsünüz bende hiç bir berti olmamıştı rahat olun stres yapmayın olur mu
anka01 kevsusnur bennn 7. Günümdeyim cumayı bekliyorum hayırlısıyla benımde 2. Transferim birinci düşürdüm Malesef 😢
Mavimsii_56 bitanemiz24 cok üzüldüm ya ben bi kere yaptım cok yıprandım 5 keresi cok zor valla allah yardımcın olsn insallah kucagımıza alırız😔
bitanemiz24 Mavimsii_56 Amin Allah razı olsun 10 haftalığım inşallah sağlıcakla kavuşurum dua edin 😌çok yıpratıcı bir süreç ama vazgeçmedik Rabbim de nasip etti çok şükir😊
CBE13 aycicegi22 transfer sürecinden sonra hangi ilaçları aldınız acaba benimde cumartesi günü yumurtalar toplanıcak inşallah hayırlı bir gebeliğiniz de olur 🥰
CBE13 Mucizemolsunn hadi inşallah bebişiniz de olur benimde cumartesi günü yumurtalar alınacak Salı veya perşembe transfer yapıcaz doktor dedi
aycicegi22 CBE13 inşallah hepimizin hayırla beklediği haber gelir prolutex iğne sabah akşam, günde bir kez oksapar iğne kan sulandırıcı, Günde 3 kez duphaston tablet Günde 3 kez estradiol tablet 3günde bir estradiol band Günde bir kez corasprin tablet Bir de folik asit
Mucizemolsunn CBE13 amiin inşallah rabbim kolaylıkla göz aydınlığı evlatlar nasip etsin size de,tüm bekleyenlere de 🤲🏻 sizinki taze transfer o zaman ,benim dondurulmuş transfer ,kullanacağınız ilaçlar belki değişebilir
CBE13 aycicegi22 teşekkür ederim canım doktorumda söylemişti 7 tane neredeyse ilaç vericem diye inşallah emeklerimize değer
kevsusnur Mucizemolsunn 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9.günüm dün hafif lekelenmem oldu 😣 Adet mi oluyorum yerleşme kanaması mı bilmiyorum. Test yaptırmadım hayır.