yenibirannis Bu pazartesi nst ye girdim bebek çok hareketli ve toplanıp sertleşti sancı gibi çıktı sanırım Dr sancın var dedi 3 gün sonra bidaha gir dedi ama bende agrı sancı yok tekrar girmelimiyim sizce kızlar bugün de
melekmommm yenibirannis 32 den beri her hafta giriyorum. Geçen hafta 34+1 ken iki defa girdim bebek çok haraket etmediği için. İkincide tamam sıkıntı yok haftaya bidaha gel dedi.doktorun ne diyorsa onu yap lütfen
Elifkskl yenibirannis sancın var dediyse vardır canm. Çoğu kişi hissetmiyor bende hissetmiyordum 100 geçiyordu ufak ağrı hissetmedim.
Serifeiscann yenibirannis merhaba bende şuan 30+1 im 32 de NST ye alacağını söyledi geçen ay bir iki haftadır bebek biryerlerde toplanıyor sertleştiriyor bu doğum sancısı anlamına mı geliyor akşamları olmaya başladı ama ard arda çok uzun sürmüyor ama rahatsız ediyor sebebi nedir
yenibirannis melekmommm tamm giriyim o zmn teşekkür ederim 😇 bnm paşa çok hareketli oluyo nst kemeri ittryo kayıyo sertleşiyor ondan dedim yine aynısı olursa sancı dıcek zorunlu sezeryanm ve daha çok erken 36+2 yiz
yenibirannis Elifkskl tamam teşekkür ederim ☺ zorunlu sezeryanm hemen almasından korkuyorum daha erken küçüğüz ondan🥲
elifaydinn 32 de başladık birşey çıkmadı 35 de bir daha girdim yarın yine gireceğim 37 yim şuan . Size bağlı ama sancınız çıktığı için doktorunuz riske atmak istememiş .
melekmommm yenibirannis benimde zorunlu sezeryan beyefendi nst de duruyor asla kıpırdama yok dürte dürte nst çakiliyorum resmen. Ayağa kalkıyorum başlıyor tekmelemeye 😂 doktora diyorum hareket ediyor nst de etmiyor diye inanmıyor😅
Elifkskl yenibirannis bende sezeryanım ama ben ağrıları hissediyorum 35.hqftadayız 2 hafta daha durur inşallah. Zamanında sağlıcakla al kucağına canım