canim-bebegim Doktor bana 1 hafta geride dedi 560 gr dedi bi hafta daha geride olursa sıkıntı dedi biraz korktum ama sizin bebişler nasıl acaba
Ustunneliff canim-bebegim 25+2 de gitmiştim doktora ultrasona göre 24+6 çıktı 3-4 gün geriden geliyor ama kilosu 763 gr boyu 32 cm çıkmıştı
Ruru41 Benim 23 haftalıkken 500 gram. Normal dedi doktor canım. Bolca ev yoğurdu ve kuruyemis ye kilo alır bebisin inşallah.
canim-bebegim Ruru41 bi gidiyorum bi hafta önce diyorlar bi gidiyorum geride bi hafta daha geride olursa sıkıntı diyor kız bebeği bekliyoruz birde normal gibi geldi ama korkuttular
Alifidan canim-bebegim bende 24 girdim bana 4-5 gün geriden geliyor dedi ama bir sıkıntı olmaz mis bi
hsizyl canim-bebegim erkek kuzum aslında tansiyon hastasıyım doktorum ilk başlarda besliyemezsin çocuğu demişti ama yiyecekleri vitaminlere omega3 alımına dikkat edersen alırsın inşllah
Ebeguy Bende az önce doktordan geldim 24 haftalık 745 gr 30 cm dedi üç aşşağı beş yukarı oynayabilir net olmuyor dedi
canim-bebegim Ebeguy maşallah canım çok iyiymiş benimki zayıf o zaman ama hiç iştahım yok ve yediğim ve aldığım kilolar hep kendime bebeğe çok gitmiyor
Bsrblr hsizyl bende de tansıyon çıktı gecen haftalarda hıc bsy yemedım 23+3 de 550 gram dedı normal galıba sımdı tuzsuz fazla yağsız herseyı yıyorum sen nasıl besleniyorsun canım ??
canim-bebegim hsizyl vitamin takviyesi vermediler bana beslenmene dikkat et dedi balık hiç sevmiyorum hiç yiyemiyorum omega3 takviyesi alayım en iyisi
Ebeguy canim-bebegim canım ben her gün 3 yada 5 tane ceviz yedim muz yedim ve süt içiyorum bence bunlar yaradı çünkü doğru dürüst kilo almadım karnımda küçük sende dene ama hergün mutlaka düzenli yersen işe yarayabilir🥰he bide her sabah yumurta🥹
Ebeguy canim-bebegim cihazdan cihaza değiliyorya ondan sordum belki cihaz öok iyi değilse öyle çıkmış olabilir çünkü ben tahlil için devlete gitmiştim cihazı çok kötüydü ama benim özelde gittiğim gayet netti o açıdan sordum☺️
Melodimm canim-bebegim Bunu okuyunca kendim aklima geldi.Banada vitamin vermedi.Iyi beslen dedi.Endiselendim simdi.