Elifdddd Ebus2045 çok saol canım bi an hissediyorum sınra saatlerce bişey olmuyor tamda anlamadım o zaman takmıyorum beklıyorjm 🥰
Merveveli Valla ben 14 haftada azar azar başladım hissetmeye şuan 16 haftaya giriyorum baya hissetmeye başladım🌸🌸💕
Hnd_01 1momy ilk 15-16 haftada hissettim.ama ikinci gebeliğim benim.birde hiç kilo almadım.19.haftada karnımda yer değiştiriyordu 😅😍şuan 25.haftadayim.tekmelerine uykumdan uyanıyorum.
HMH 1momy 12. Hafta kontrole gittiğim zaman doktorum 1 ay sonra hissedersin yavaş yavaş demişti ve 15. Haftada başladım azar azar ilk gaz mı acaba dedim ama biraz daha farklı 16dayız iyice pıtır pıtır ediyo miniğim 🙈🥰
snyulk HMH ayyy 🫶🏻🫶🏻 ben de 16+2 yim şuan o gaz gibi his minnoşun hareketleri miymiş 🤩 arada oluyor bende de tam anlamamıştım
HMH snyulk gazdan biraz farklı evet dikkat ederseniz ayırt edebilirsiniz pıtır pıtır kalp atışı gibi daha çok sanki ☺️
Elif380 mombarbie_ bende 44 kilo falanım hamile değilken 42 idim 2. Gebeliğim sizde benim gibi çok zayıfsınız benim boy 163 sizin boy kaç acaba