Esraburhnkulu Kubulik ay benim oyle bi derdim yok bu ikinci cocugum ve bebek arabası beşiği kıyafetleri herşeyi var tabi önceki erkekti bu ne olur bilemem ama erkek ve kizin kullanabileceği renklerden alın herşeyi.. ben öyle yapmistim
Kubulik Esraburhnkulu sağol canım en iyisi. Banada gorumcem vereyim dedi ama yakında o da ikinci çocuk düşünuyo ondan alsam benimki belki 5 -6 ay ancak kullanacak sonra bi de kendimize yeni almakla ugrascaz. Eşime en iyisi en baştan alalım Allah nasip ederse sonraki çocuğa da kullanırız dedim. Senin gibi yani
aysess Bende 17. Haftalıkken cogu tekstil alışverişini yaptım sonradan tekrar gittgmde çoğu şeyin zamlandigini gördüm. 35. İn içindeyim şimdi . Bebek arabasını sonra alacaktım Chicco Lite Way 3 680 e bulunca hemen aldık. Dolar yükseliyor , ocaktan sonra daha da yükselir , acele etmeden uygun bulduğunu alabilirsin . Şimdiden araştırmaya basla. Eskiden son ay alirlarmis herşeyi iyi güzelde, şimdi alışveriş yapmak öyle kolay olmuyor , herşey öyle pahalı ki , araştırıp bakmak da gerekiyor , ben beşik için iki ay fiyat takip ettim 900 den 700 e aldım sonunda da.
Kubulik aysess cok haklisin canim herşeyin fiyatı uçmuş .şimdi mantıklı düşünüyorum da o son zmana gidip almak zenginlere gore galiba 🙂bende uygun fiyat kollasam iyi olacak
aysess Kubulik artık dönem çok değişti cidden şimdi fiyatlar kısa sürede uçarcasına artıyor 😒 şuan çocuk buyutmeyen anlamaz cidden , bana çok laf ettiler erken aldın vs. Diye ama dinlememekle iyi etmisim