myangelson Cerennnnnn gebe olmakla alakası yok bazı kişiler yumurtlama döneminde ağrı yaşar belirti olarak hatta bazılarında lekelenme bile olurmuş yumurta catladiginda
Women_nur_ Cerennnnnn Doğum kontrol hapı kullanmadan önce yasiyordum böyle kramp tarzında batma gibi hatta bi ara bir arkadaşım dedi ki bana hamilesin zaten doğum kontrol hapına başlama sebebim o oldu 😊 Çocuk istemiyordum gittim tam 3 tane erken gebelik testi aldım yaptım negatif sonuç oh şükür dedim😊 sonra da 5 yıla yakındır doğum kontrol hapı kullandığım dan artık yumurtlama olmadığından ne ağrı ne sizi hiç bişey kalmadı olmuyor 😊
myangelson Cerennnnnn değerlendirdiniz mi belki yumurtan baya güzel olgunlasmistir. Akıntı nasil geliyor
Whitecolour myangelson benim böyle bir akıntım oldu ve içinde kahverengi lekelenmem de oldu bu yumurtlamadan ötürü mü
Wera Cerennnnnn her ay yumurtlama gunüm geldiginde kasıgım agrır hatta sagdan yada soldan yumurtladıgima kadar hissediyorum
8143 Cerennnnnn ben bu aya kadar şiddetli yumurtlama ağrısı yasamamistim bu ay her iki kasığımda patlıcan gibi ağrı oldu bacaklarıma kadar indi agri
myangelson Whitecolour olabilir evet yumurtlama zamanı kahverengi lekelenme olabiliyor 1 2 gün ara ara gelen benim de başıma geliyor bazen öyle
BusZeyRas Whitecolour benim de dün yumurtlama günümdü ovulasyon yapmıyorum ama uygulamadan baktım. Dün o kadar batmam oldu ki yumurtalıklarımda anlatamam, bat 12 mayıs benim
Whitecolour myangelson bir kez oldu benim sadece hatta hayatımda ilk defa oldu yumurtlama döneminde olduğunu yeni öğrendim. başında mı oluyor sonrasında mı yoksa yumurtlama sırasında mı onu merak ettim çünkü 1,5 gün önce ve 1,5 gün sonrasını değerlendirdim
myangelson Whitecolour ben kahverengi akıntı gördüğümde üzerinden 14-16 gün geçince adet olmuştum yumurtlama olduğu gün geliyor sanırım. Doktoruma sormuştum yumurtlama zamanında lekelenme olabilir evet demişti
betlulk05 Whitecolour merhaba merak ettim acaba bu yumurtlama döneminden sonra hamile kaldınız mı? Çünkü benimde ilk kez yumurtlama döneminde kasık ağrım oldu değerlendirdim inşallah hamilelik olur
Whitecolour myangelson anladım ama bende şöyle de bir şey oldu ovülasyon takibi yapıyordum kahve akıntıdan 2 gün sonra test pik oldu hangisini baz almam gerekiyor baya kafam karıştı
myangelson Whitecolour bilemiyorum ki ben ovulasyon testi kullanmıyordum o yüzden sadece kahverengi lekeden saymistim