Selam annelerim bugün 38 haftalık olduk ama hala bizde en ufak doğum belirtisi yok ilk oğlumu 37+6 haftalıkken doğurmuştum herkes bekliyor doğuruyorum dememi 😅 ama bizim pek niyetimiz yok gibi 😅 sizde durumlar nasıl 😊
38 haftalık hiç bir belirti yok 😅
Gizem_cetinbas bnde 38+3 oldum bekliyorum ama gelen giden yok oğlum 37 de dogmuştu bunda tık yok
Senayuzuntas bugün hafiften bi ağrım başladı kasıklardan bide afedersiniz ishal olmuşum sanırım benim ki gelicek 😅
Gizem_cetinbas bende de hiç bi belirti yoktu bi an suyum gelmişti o şekil doğurdum
seyda53 bian önce doğsun istiyorum artık çünkü aşırı yıprattı bu süreç beni iki yaşında bi oğlum daha var aşırı zorlanıyorum
Gizem_cetinbas ben 39+2 oldum hala gelen giden yok 37den beri sancılarım oluyor nstte de çıkıyor ama kızım yerini sevdi
ygmrcglyncn maşallah allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😊
Gizem_cetinbas 39+4 ne gelen var ne giden valla korkuyorum doğuramiycam diye ilkim 39+5 te gelmişti
Gizem_cetinbas 38+1 hiç bir belirti yok.
Gizem_cetinbas hadi hayırlı olsun bende hiç bir yok maalesef
Gizem_cetinbas merak etmeyin benim 39 +5 e kadar hiç belirti yoktu ne nişan ne ağrı doktora gittim nst de en ufak bir hareket bile yoktu o gün 0 sancı doktor bu bebek gelmez dedi suni istemediğim için sezeryan planladık 40 a ki 33 cü haftada gelmeye karar vermişti benimki bi anda oluverdi suyum hiç ağrim olmadan geldi hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı
Ershnt Nasıl oldu acaba bnde de hiç belirti yok
Bende 38 oldum sezeryan zaten benımkı de 39 da alacak yani haftaya carsamba günü doğuma giriyorum belirti sancı yok
Gizem_cetinbas 38+5 iki saatte bir bazen yarım saatte bir sancı ama çok düzensiz gelen giden yok
Senayuzuntas çok araştırdım bebeğin doğumu hormonal ve salgılanan enzimlerle tetikleniyormuş yani ne yapsak aslında boşmuş ben bir tek günde 6 hurma yedim 38 den sonra ananas ve ahududu yaprağı çayı da doğumu kolaylaştırıyor diyorlar bence şu anın tadını çıkar kimsenin içinde kalmıyor sabırsızlanıyoruz ama o günleri çok özledim bebeğim yanımda olsada
Valla biz de 39+4 günlük olduk ama tık yok nstde de bi şey çıkmadı sancı vs hiçbi şey yok ne olcak bilmiyorum 😁
Ershnt bnde dün hurma aldım ama birki çayını bulamadım ilk dogumum cok zordu aslında erken gelmesinden cok kolay olması için bir şey yapılır mı telaşesindeyim
Gizem_cetinbas 38 daha erken bir hafta yani 41 e kadar normal görün bence