Emine-pskn1408 Kızlar cuma günü 40. Haftamda zorunlu sezeryan olacağım spinal tercih ettim ilk gebeliğim ve tedirginim dua ve desteklerinize ihtiyacım var birde rica etsem tecrübeli olanlarda birazcık bilgi verebilir mi kendimi çok kasmaya başladım…
Yenibirannee Emine-pskn1408 ben 2 sene önce spinal sezaryan oldum. Cok guzel gecti herseyi akisina birakin oyle aman aman bir agrim olmadi cok sukur siddetli regl agrisi gibi düşünün. Zaten bebeginizi gorunce herseye deger diyorsunuz. Sağlıcakla gelsin 😊 kendinizi sakinlestirerek anın tadını çıkarın. Bende 2. Sezaryan icin gun alacağım yarin 🥰
Emine-pskn1408 Yenibirannee teşekkür ederim kişiden kişiye durum değişir diyorlar ya sanırım ondan etkileniyorum ama sanırım en ortak özellik rahat olmak ama insan kesileceğini bile bile gidince bir tuhaf oluyor ister istemez rabbim yardımcınız olsun sizinde inşallah 😇
Yenibirannee Emine-pskn1408 evet o yuzden o yonden dusunmemek en iyisi 😆 daha cok bebegime odaklanmistim ben belkide o yuzden guzel gecti
Emine-pskn1408 Yenibirannee o zaman şimdiden buralardan çekilmem lazım ister istemez okuyorum yazılanları 😀