feslegenkokusu Kızlar merhaba 16 haftalık hamileyim ve arada göğüslerime bıçak saplanır gibi acıyor. Sanki göğsümün ucundan canım çıkıyo gibi. Bu normal mi sizce
Rabia__q feslegenkokusu sanarım bugün herkes aynı durumda 15 haftalık hamileyim ara ara göğüs ağrım oluyordu bugün sanki kıramplı sucak duş aldım yağ ve krem sürdüm inşallah geçer
feslegenkokusu Anneadayiii__ bir de böyle alt kısmında kırmızı kırmızı kılcal damarlar çıkmış korkutuyor beni
feslegenkokusu Cansukapan benim de ilk zamanlardan beri öyleydi şimdi geçti derken göğüs uçlarından vuruyo acıısı
Anneadayiii__ feslegenkokusu kantaron yağı sürün ben adet olmadan önce de göğüs uçlarım çok acıyordu kantaron yağı sürüyordum bir de onu deneyin
Sadecemavii feslegenkokusu evet bugun oldu hala devam ediyo özellikle sağ göğsüm uc kısmının yan sağ tarafı dediğiniz gibi bıcak saplıyolar sanki
Sadecemavii feslegenkokusu ya inşallah ağrıdan uyuyamıyorum kantaron yağı sürdüm bakalım inşallah işe yarar
feslegenkokusu Rabia__q inşallah bende nemlendirici falan sürdüm kantaron yağı elimde yok diye 1-2 gündür böyle anlamadım sebebini
ElayAysen Rabia__q sicak dus sakin almayin kanama yapar. Agri normaldır herkesde olur. Buyuyorlar ondandır
ElayAysen Rabia__q evet hem de buyuk hata. Ben hamilelikden evvel cok sicak suyla yikaniyordum ve dusta uzun kaliyordum. İlk hamileligumde bos gebelik oldu. Bu hamileligimde her seye dikkat etdim. İlik su ile 15 dk yikandim ciktim.