bmakbule Merhaba kızlar konyada ssvd yapan var mı fiyatlar nedir hangi ebeleri tuttunuz devlet hastanesinde yapıyorlar mı lütfen görenler yazabilir mi çok acil bilgi edinmek istiyorum 37 haftamdayım
mamyfat93 bmakbule devlet hastanesinde destekleyen doktor varmı hiç duymadım . Ben 24 gün önce medicana da Şenay ebe ile doğum yaptım
Aseeeee mamyfat93 Şenay ebeyi çok duydum orası ile mi anlaşmalı yoksa özel olarak mı eşlik ediyor size biraz bilgi verir misiniz fiyat olarak ne ödediniz bir de
mamyfat93 Aseeeee hayır hastaneyle anlaşmalı değil . Özel olarak ilgileniyr özel tutulmuş oluyor. Tüm süreçte yanında oluyor. Hangisi için fiyat peki 😇
221120 mamyfat93 ben de ssvd düşünüyorumda konyalıyım, instagramdan konuşabilme şansımız var mıdır bilgilerinizden faydalanmak isterim
Aseeeee mamyfat93 peki hastanenin ebe götürmeye tepkisi ne oluyor sonuçta kendi ebeleri var ya bilmediğimden soruyorum☺️ devlet hastanesinde doğum için de anlaşabiliyor muyuz ebe ile?
Betuss7 Aseeeee bende burada bekleyeyim Doğumu Konya da düşünüyorum ssvd istiyorum ama hiç bilgim yok hiç bir devlet hastanesi yapmıyor sanırım
mamyfat93 Aseeeee zaten doktor en başta söylüyor bu özel ebe tutmanı. Demekki hastanenin haberi var. Devlet hastanesini bilmiyorm ordaki ebeler dr belki kabul etmez
Aseeeee mamyfat93 hastanenin kendisinin ebesi olmuyor mu özel hastanelerde illa ebe de mi tutmamız gerekiyor
mamyfat93 Aseeeee tabi ebeleri var ama ssvd için istiyorlar. Ben sancılarım artınca hastaneye gittim o zaman açıklığa baktı bide serum verdi başka ilgilenmedi hastanedeki ebe