Srra007 20+0 ız şuan bugün detaylı ultrasona girdim doktor herşeyi normal ama corpus kalyom net değil göremiyorum dedi üç hafta sonra tekrar çağırdı internetten araştırdım biraz hep kötü şeyler çıkıyor böyle birşey ile karşılaşan oldu mu ?
bdenerigokce Srra007 banada mesanesi büyük dedi erken gelmişsin 3 hafta sonra gel dedi, gittim normal dedi 2 dk baktı🫣 660₺ verdim
hunilimom Srra007 haftası küçük olduğu için bazen goremeyebiliyorlar bı kaç hafta sonra tekrar çağırıyorlar benim de ilk gebelikte oldu 20. Haftada gittim kalp ve bağırsak parlaklığı vardı 25 de tekrar gittim
Doktoranneyledevam Srra007 Srra007 Corpus collosum dediğimiz yapı genellikle 20.haftadan sonra oluşup daha net gözlenir, henüz erken olabilir, endişe için de erken olduğu gibi ☺️
Srra007 bdenerigokce Bende aynı şekilde gittiğimde tekrar 2000 tl vericem bu yüzden kararsızım doktoru sevmedim perinatoloji diye gittim bebeğimiz için gıcık göstermiyor beynini dedi yaklaşımı hiç hoş değildi
bdenerigokce Srra007 sana yakınlık için demiştir belki canım😍 Banada sırtını dönmüş göstermiyor dedi bende aa dedim normalde hiç dönmezdi😂😂😂
Rabiss34 bdenerigokce peki kadın doğuma randevu alınca direk o gün detaylı ultrasona girebiliyor muyuz nasıl oluyo ? :)
bdenerigokce Rabiss34 yok canım onu bilmiyorum ben direk perinatolojiye randevu aldım ve 660₺ dediler :)