Paradise1_ Şükürler olsun 20. Haftaya giriş yaptık kızımla inşallah diğer yarısı güzel şekilde sağlıkla geçer 🥹 zamanında sağlıkla gelir inşallah bebeişlerimiz
Paradise1_ Zelihaa23 bebiş nasıl sizin benim özelde 250 gr dedi devlet 230 diyor 😀😀 çocuk içerde kilo verdi herhalde
Begleyna Paradise1_ benimki 17 haftalıkken 170 gramdı önümüzdeki hafta 20 olcaz ve oontrol var bakalım kaç gram olmuş 😂
Paradise1_ Eliifim3454 yok 18. Haftada haftayla uyumlu dedi ama bilmiyorum korkuyorum zayıf mı acaba falan diye
Elif2143 Busraaa1014 ben 21+1 im bugun daha oncelere göre hareketi daha az hıssedıyorum bırsey mi oldu dıue korkuyorum 😢
Paradise1_ Busraaa1014 kasık ağrım oluyordu o da enfeksiyondanmıs hareket üç gündür hissediyorum şükürler olsun siz
Busraaa1014 Elif2143 Benim önceki zamanlarda kelebek pır pır eder gibiydi sonra duraksadı şimdi pıt ediyor ama bağırsak mı haraket mi emin olamıyorum en geç 22 hafta dediler galiba haraket için
Paradise1_ gulsu-can bizim kız daha o kadar değil günde iki kere tıp ben burdayım diyor tamam bugün daha hareketi olmadı ama normal diyorlar bu haftalar için evham yapmak istemiyorum o yüzden
Elif2143 myprincessgirl acaba pozısyonmubdeğişiyor anlamıyorum tekmelerını dahı hıssedıyorum uyandırıyordu sımdı daha gerıden dalgalanma hıssedıyorum. Saglık ocagına gidip kalp atısını dınlıycem yarında detaylı ultrasonumuz var zaten
Busraaa1014 Paradise1_ İçim gidiklaniyo gibi oluyor bazen tık ediyor içten ama tam net anlayamadım henüz biseyler var ama konunlayamadim daha 😂 bende afedersiniz ama çok gaz oluyor nedense akşamları ve o ağri yapıyor çıkarana kadar
Paradise1_ Begleyna benimde çarşamba var bakalım ne kadar olmuş bende zayıfım bebiş benim gibi olmaz umarım