crazymommy haftamdan beri mide yanması çekiyorum. Ama öyle böyle değil. Açken yanıyor su içince yanıyor ne yersem yiyeyim yanıyor. İlaçlarla sodayla falan yaşıyorum. Yanmadığı an yok resmen. 27 haftalığız artarak devam ediyor. Bebeğim için değer şikayet etmiyorum ama aşırı merak ediyorum. Doğum yapar yapmaz geçiyor mu bir süre daha devam mı 🥲🥲 Bi mucize olsun ve doğurduğum an geçsin istiyorum çok yordu… Geceleri özellikle 🥲
MirsT crazymommy sancı çekip sezeryana kalmış biriyim yeminle hafifliyorsun sanki hiç o bulantı yanma olmamış gibi üzerinden yük kalkmış gibi oh be deyip nefes almıştım hatta gece ilk tuvaletime kendim kalkmıştım ☺️ o derece bir güç geldi doğurunca dilerim bunda da olur
KadersizMelek crazymommy hamilelikte hormonlar delirmiş gibi çalışıyor bu türlü sıkıntılarımız çok normal ama bende bulantı ve kusmadan nefret ettim, 3.gebeliğim hepsi aynıydı. Yemek yemeyi ve iştahımı özledim 😕
hayalim35 crazymommy hele doğum sancıların oluyor ya doğduğu an o sancı bıçak gibi kesiliyor o en güzel şey
Ilk-annelik crazymommy 6.hafta ne ki 34.haftadayım mıde yanmasından yemek yıyemıyorum zaten doğum stresı var üzerimde ne yapcam bilemiyorum
Bimiyendis crazymommy hafif soğuğa yakın 3 yudum süt içmeyi dene. Bana iyi geliyor. Bide recon diye bi ilaç verdi dün ona başladım. Fayda eder mi bilmiyorum
Ilba_34 crazymommy bende 22+6 yım benimde oluyor bana doktorum nexium yazmıştı bana çok iyi geldi bir kere içiyorum bir-bir buçuk hafta beni götürüyor rahat oluyorum yoksa berbat bişey 🫤
crazymommy Ilba_34 Cidden mi nexium hamilelere veriliyor mu ? Böyle bi çözüm varsa benim doktorum neden vermedi ya 🥲
1ciftyesilgoz Neden çekiyorsun kş canım? Benim doktorum 24. Haftamda bana mide koruyucusu verdi. Her gün aç karnına kullananilirsin dedi. Ben gün aşırı alıyorum çok rahatım. Yoksa dayanılacak bişey değil o.
crazymommy 1ciftyesilgoz Mide koruyucu adı ne acaba ? Yazdırayım doktoruma. Gerçekten resmen işkenceye dönüştü gaviskon içiyorum o da anlık kesiyor
Ilba_34 crazymommy Arassimo doktorunuza muhakkak danışın o şekilde kullanın bana doktorum verdi hatta yanına rennie de yazmıştı ama onu almadım sadece nexium yetti bana